Spillet

Du må tørre å satse alt hvis du vil vinne. Halvveis innsats gir bare halvveis belønning. Du kan prøve å forberede deg, lese spillereglene. Bare at reglene forandrer seg hele tiden – når som helst.

Jeg kan tenke at denne gangen er jeg mer erfaren. Jeg vet i hvertfall hvordan jeg ikke liker å ha det, men jeg tror ikke den erfaringen egentlig vil hjelpe meg i fremtiden. Omgivelsene endrer seg, det er andre fremgangsmåter, andre deltakere. Min bagasje er hva den er, og ikke et hjelpemiddel. Så da nullstilles jeg, i beste fall. Kanskje er jeg naiv, kanskje burde jeg være mer tilbakeholden og kritisk. Beskytte meg selv. Men i et spill med verken regler eller dommer, tenker jeg at man aldri kan være usårbar. Mens man passer seg for de taklingene som før har felt deg, kan man plutselig få en albue i siden. Enten så er man med, eller så får man stå over til neste runde.

Et brudd er ikke bare en slutt, men også en begynnelse. Jeg har tenkt til å gi det jeg har i neste omgang også.

6 tanker om “Spillet

 1. Den som intet våger, intet vinner! Den som gir seg er en dritt!
  DU er tøffere enn toget, min venn!
  Foreløpig leder du, 10-0 .
  Og du har beveget deg over på den riktige banen. Den banen som føles ekte. Banen med vått gress og slitte streker. Hjemmebanen. Du har begge beina i angrep, selv om hodet noen ganger beveger seg over på forsvar. Du har kanskje lyst til å sitte litt på tribunen eller løpe ned i garderoben. Men du jobber, danser, løper, krabber, svever og snubler deg igjennom alle hindringene på banen. Og du spiller ikke alene, men har tre baller du skal trikse og holde innenfor linjene. Du er ferdig med første omgang, og du har ledelsen. Jeg vet du drar i havn seieren, og knuser alle motspillerne som prøver å stoppe deg fra målstreken. Jeg står på sidelinja og heier på deg. Og jeg tar deg gjerne AV banen i blant, og lar deg hvile litt, ta et pust i bakken. For det er en tøff match. Men du ER en spiller, og jeg er så stolt av deg! Bedre med blodsmak i munnen enn en benksliter med treflis i baken!!
  Jeg er her for deg. Alltid.
  Heidi`n din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s